Skrotningspræmie​ Brøndby

Vi køber din bil kontant

Skrotningspræmie til alle kunder

Vidste du, at du kan få penge for at skrotte din bil hos et autoriseret værksted? Det kan svinge en hel del fra værksted til værksted, hvor mange penge man får udbetalt. På vores værksted er vi meget bevidste om, hvor meget de konkurrerende værksteder tilbyder deres kunder i skrotpræmie. Det er vi af den simple årsag, at det skal være både attraktivt og miljøvenligt at skrotte bilen hos os. Derfor lægger vi vægt på at kunne tilbyde en så høj skrotpræmie, som det er muligt, uden selvfølgelig at gå på kompromis med pris og service i vores firma.

En skrotpræmie er for alle ejere af biler

Vores kunder kommer ofte med mange af de samme spørgsmål, så her kommer der svar på en række af de spørgsmål, som vores værksted oftest får stillet. Det første spørgsmål er, om alle har mulighed for at få udbetalt en skrotningspræmie – uanset hvilken type bil eller model man ejer, og uanset hvilken stand bilen er i. Svaret er ganske kort, at ja – det kan man sagtens. For når det kommer til skrotning, handler det sjældent om, hvorvidt du kører i en dyr eller en billig bil. Det handler derimod om, hvorvidt materialerne i din bil kan genbruges.

Det kan materialerne i alle danske biler. Dækkene og bilens batterier er grundlæggende lavet af de samme materialer uanset modellen og prisen på bilen. Derfor skal du ikke holde dig tilbage fra at besøge os, hvis du tror, at en ældre bil ikke kan genbruges – det kan den.

Ofte får vi stillet spørgsmålet om, hvorvidt det tager lang tid at få udbetalt en skrotpræmie. Det korte svar er, at da vi arbejder så meget med dette felt, har vi en helt præcis procedure for udbetalingen, og vi udbetaler op til flere gange om ugen, når vi får nye kunder. Med den erfaring kan vi tilbyde hurtig betaling, når vi har talt papirerne igennem med dig.

Udfyld formularen og få Danmarks bedste uforpligtende tilbud


Service
Altid høj service når du handler med os 100%
Hurtighed
Vi ved tid er penge og derfor også hurtig service! 100%
Tilfredsgaranti
Kundetilfredshed er i høj kurs hos os 100%

Send bilens oplysninger

For at komme i gang skal du indtaste bilens oplysninger i vores nedenstående formular.

Vi kontakter dig

Når vi har modtaget bilens detaljer, så kan vi prissætte bilen påforhånd – inden vi kontakter dig. Vi aftaler nærmere omkring hvordan handlen skal afsluttes.

Vi køber bilen

Enten henter du bilen eller vi henter bilen. Når vi har modtaget bilen, får du det beløb vi havde prissat din bil til.