Skrotningspræmie​ Frederiksberg

Vi køber din bil kontant

Vi giver den bedste skrotningspræmie på Frederiksberg

Hvis du vælger vores værksted, vælger du samtidig et sted, som har mange års erfaring som autoophugger. Vi har opbygget en stor viden indenfor området, og vi har helt styr på, hvad der skal laves, og hvordan det klares bedst muligt. Derfor er vi også i stand til at tilbyde dig en høj skrotningspræmie, som er den bedste på Frederiksberg. Det er vi selvfølgelig stolte af at kunne give til vores kunder.

Heldigvis betyder den gode betaling ikke, at vi går ned på servicen. Tillid er et nøgleord i vores bog, og derfor er det vigtigt, at du føler dig godt taget imod, og at du har en positiv oplevelse, når du er hos os. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende skrotning af din bil. Du kan også ringe, hvis du bare gerne vil have et estimeret bud på den skrotningspræmie, som du kan få for din bil. Vi skal blot bruge nogle få oplysninger fra dig, før vi kan komme med en vurdering.

Den størst mulige skrotningspræmie

Når du kommer ind til vores værksted, får du også den bedste skrotningspræmie, som din bil kan få. Det er i vores interesse, at du er tilfreds og glad som kunde hos os, og vi ved, at det betyder noget, at man får mest muligt for sin bil, når den skrottes. Du kan derfor roligt føle dig sikker på, at vi giver dig et fair beløb.

Når du handler med os, er det i øvrigt en fordel, at vi klarer alt besværet for dig. Vi ordner papirarbejdet, så du ikke skal bøvle med det. Vi afmelder også din nummerplade, så du ikke selv står med en masse opgaver, når du har fået din bil skrottet hos os. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Udfyld formularen og få Danmarks bedste uforpligtende tilbud


Service
Altid høj service når du handler med os 100%
Hurtighed
Vi ved tid er penge og derfor også hurtig service! 100%
Tilfredsgaranti
Kundetilfredshed er i høj kurs hos os 100%

Send bilens oplysninger

For at komme i gang skal du indtaste bilens oplysninger i vores nedenstående formular.

Vi kontakter dig

Når vi har modtaget bilens detaljer, så kan vi prissætte bilen påforhånd – inden vi kontakter dig. Vi aftaler nærmere omkring hvordan handlen skal afsluttes.

Vi køber bilen

Enten henter du bilen eller vi henter bilen. Når vi har modtaget bilen, får du det beløb vi havde prissat din bil til.