Skrotningspræmie​ Gentofte

Vi køber din bil kontant

Skrotningspræmien giver en overraskende stor gevinst for bilejere

Når det er på tide at få den gamle bil afsat, fordi den fylder op hjemme i garagen eller i haven, men det måske ikke er muligt at finde en køber, der er interesseret i den, så ender rigtig mange biler til skrot. Mange af ejerne til disse biler ærgrer sig ofte over, at det simpelthen ikke er muligt at sende bilen videre til en ny køber. Og de ser skrot som den eneste rimelige mulighed udover at lade bilen stå i haven, hvor den typisk ikke pynter særlig meget.

Men mange sælgere bliver faktisk overrasket over, at der stadig er penge at tjene selv på en meget gammel investering. Udover at vores værksted opkøber den gamle bils mange dele, så anvender vi også de mest miljørigtige tiltag, der i dag findes på markedet, så din bil bliver skilt ad på en fornuftig og miljørigtig måde. Derudover findes der også en ekstra præmie, når man skrotter sin gamle bil. Den præmie kaldes for skrotningspræmien. Skrotningspræmien får du, hvis du afleverer din bil til en forhandler, der er autoriseret og derfor ved, hvordan man skrotter og ophugger en bil på den mest forsvarlige og miljøvenlige måde

En skrotningspræmie, som er blandt de højeste i byen

Skrotningspræmien kan variere rigtig meget fra forhandler til forhandler, men ved alle autoriserede skrothandlere er der mindst 2.200 danske kroner at hente. Hos os ved vi, at skrotningspræmien betyder rigtig meget for vores kunder. Derfor har vi sat vores præmie efter, hvor vigtig den er.

Det har resulteret i, at vi kan bryste os af, at netop vores firma har en af de højeste skrotningspræmier, du finder i Gentofte såvel som i resten af Københavnsområdet. Hvis du vil vide mere om vores priser, præmier og services generelt, er du mere end velkommen til at komme forbi vores værksted og få det hele at vide – hvis du tager din bil med, er det i øvrigt også muligt at lave en aftale med det samme.

Udfyld formularen og få Danmarks bedste uforpligtende tilbud


Service
Altid høj service når du handler med os 100%
Hurtighed
Vi ved tid er penge og derfor også hurtig service! 100%
Tilfredsgaranti
Kundetilfredshed er i høj kurs hos os 100%

Send bilens oplysninger

For at komme i gang skal du indtaste bilens oplysninger i vores nedenstående formular.

Vi kontakter dig

Når vi har modtaget bilens detaljer, så kan vi prissætte bilen påforhånd – inden vi kontakter dig. Vi aftaler nærmere omkring hvordan handlen skal afsluttes.

Vi køber bilen

Enten henter du bilen eller vi henter bilen. Når vi har modtaget bilen, får du det beløb vi havde prissat din bil til.