Skrotningspræmie​ Gladsaxe

Vi køber din bil kontant

Skrotningspræmier til alle kunder i Storkøbenhavn og omegn

Går du rundt med en lille og måske også ufuldstændig drøm om at få lidt mere plads derhjemme? Det kan være, at der skal indrettes et værksted ude i garagen. Eller også ville det bare være rart at få flyttekasserne eller børnenes gamle legetøj ud i garagen, så det ikke skal fylde op indenfor længere. Den drøm kan nemt briste, hvis halvdelen eller hele garagen er fyldt op af en gammel bil, som sandsynligvis ikke engang er egnet til at køre sikkert på de danske veje længere.

Hvis du sidder og tænker, at det måske er på tide at få gjort noget ved drømmen om noget mere plads, vil vi anbefale dig at slå til nu. Skrotningspræmierne i Danmark er nemlig højere lige nu, end de har været tidligere. Derfor har du mulighed for at gøre en god handel og få en sidste investering ud af den bil, som, du måske mente, havde udtjent sin værnepligt.

Simpelt forløb for udbetaling af skrotningspræmie

Faktisk kan ganske almindelige danske familiebiler give mindst et par tusinde kroner i bonus, hvis du leverer bilen til skrotning hos et autoriseret værksted som vores. Her tager vi os af det juridiske og processen bag selve skrotningen. Det gør, at dine opgaver skrumper voldsomt ind – faktisk behøver du ikke engang at ringe til os længere. Du kan bare komme forbi vores værksted, blive informeret og rådgivet om skrotningen på stedet og så gå fra vores værksted med fortjenesten for både skrotprisen og skrotningspræmien.

Selvom processen forløber nemt og hurtigt, men det betyder ikke, at vi har glemt at sætte tid af til at svare på dine spørgsmål. Vores medarbejdere har aldrig så travlt, at de ikke har tid til at besvare dine spørgsmål eller finde nogle, der kan. Hvis du er interesseret i at høre mere om lige præcis vores skrotningspræmier, er du velkommen til at komme forbi vores værksted i Gladsaxe, ringe til os eller sende os en e-mail.

Udfyld formularen og få Danmarks bedste uforpligtende tilbud


Service
Altid høj service når du handler med os 100%
Hurtighed
Vi ved tid er penge og derfor også hurtig service! 100%
Tilfredsgaranti
Kundetilfredshed er i høj kurs hos os 100%

Send bilens oplysninger

For at komme i gang skal du indtaste bilens oplysninger i vores nedenstående formular.

Vi kontakter dig

Når vi har modtaget bilens detaljer, så kan vi prissætte bilen påforhånd – inden vi kontakter dig. Vi aftaler nærmere omkring hvordan handlen skal afsluttes.

Vi køber bilen

Enten henter du bilen eller vi henter bilen. Når vi har modtaget bilen, får du det beløb vi havde prissat din bil til.