Skrotningspræmie​ Herlev

Vi køber din bil kontant

Vi uddeler attraktive skrotningspræmier

Der kan være langt fra en skrotningspræmie til den næste. Her i Storkøbenhavn er vi nemlig mange værksteder, der konkurrerer med hinanden, men på forskellige parametre. Hos os vil vi blandt andet gerne konkurrere på miljøet. Vi mener nemlig, at vi har pligt til at sikre et bæredygtigt miljø, fordi vi ganske enkelt kan – vi har faktisk mulighed for direkte at påvirke miljøet i en bedre retning ved at bruge de rigtige materialer i vores pudsning og genbruge de materialer, som det er muligt at genbruge med moderne teknologi.

Derfor er alle vores medarbejdere uddannet til at kunne ophugge alle danske biler, så de kan bruges igen. Skrotningspræmien bliver ikke uddelt, fordi en bil er mere flot eller mere moderne end andre biler. Den bliver givet efter bilens størrelse og ud fra, hvor meget af bilen det er muligt at genbruge. Det er de færreste biler, der falder uden for disse kategorier. Det er kort fortalt kun meget store biler, som vejer over 3,5 ton, eller som er større end en lille bus.

Skrotningspræmier skal være konkurrencedygtige

Hvor meget man får for sin bil er en individuel sag. Her spiller flere ting ind. Det kan for eksempel være bilens størrelse og bilens materialer. Desuden svinger det rigtig meget fra forhandler til forhandler. Da vi gerne vil være en miljørigtig virksomhed, har vi derfor valgt, at vores skrotningspræmie til hver en tid skal kunne konkurrere med andre virksomheder som vores. Derfor er vi meget åbne omkring, hvor meget du helt præcist kan få i skrotningspræmie hos os. Vi vil derfor slutte af med at opfordre dig til at spørge os – uanset om du har besluttet, at bilen skal skrottes hos os samme dag, som du besøger os, eller du bare gerne vil indhente nogle tilbud og have et uformelt tilbud af os. Du er altid velkommen til at kontakte os og spørge.

Udfyld formularen og få Danmarks bedste uforpligtende tilbud


Service
Altid høj service når du handler med os 100%
Hurtighed
Vi ved tid er penge og derfor også hurtig service! 100%
Tilfredsgaranti
Kundetilfredshed er i høj kurs hos os 100%

Send bilens oplysninger

For at komme i gang skal du indtaste bilens oplysninger i vores nedenstående formular.

Vi kontakter dig

Når vi har modtaget bilens detaljer, så kan vi prissætte bilen påforhånd – inden vi kontakter dig. Vi aftaler nærmere omkring hvordan handlen skal afsluttes.

Vi køber bilen

Enten henter du bilen eller vi henter bilen. Når vi har modtaget bilen, får du det beløb vi havde prissat din bil til.