Skrotningspræmie​ Hundige

Vi køber din bil kontant

Hundiges højeste skrotningspræmie

Hvis du snart skal have skrottet din bil, har du sikkert også overvejet, hvor du kan få mest for den. Svaret ligger hos os, for vi giver nemlig den allerbedste skrotningspræmie på din bil. Det betyder kort sagt, at du kan komme ind forbi os og gå herfra med en pæn sum penge i hånden. Vi betaler dig nemlig kontant, så det hurtigt er ude af verden, og du kan komme videre med din næste bil, hvis det er det, du vil.

Der er ingen grund til at være ligeglad med din skrotningspræmie, for den slags kan sagtens variere en del fra sted til sted. Heldigvis er vi eksperter i netop den slags, og vi har været i branchen i efterhånden rigtig mange år. Det betyder, at vi ved præcis, hvad din bil er værd, og vi giver dig en fair pris og en rigtig god service.

Det er samtidig vigtigt at understrege, at vi ønsker din tillid, når vi handler. Vi går allermest op i, at vores kunder er tilfredse med samarbejdet, og at de føler, at vi tager godt hånd om deres skrotbil. En del af denne tillid handler selvfølgelig om, at vi altid holder, hvad vi lover. Det gælder selvfølgelig især, når det kommer til skrotningspræmien, som skal være på det aftalte beløb.

Din skrotningspræmie er vigtig for os

Når det handler om din skrotningspræmie, har det førsteprioritet hos os. Vi tager hellere end gerne vare på din bil, når den skal skrottes, og du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål. På vores hjemmesiden kan du desuden udfylde en formular, hvor du giver nogle få informationer om din bil. Herefter vil vi kontakte dig med et tilbud, som formentlig er et, du vil takke ja til. Herefter vil vi aftale, hvor og hvornår handlen skal ske.

Udfyld formularen og få Danmarks bedste uforpligtende tilbud


Service
Altid høj service når du handler med os 100%
Hurtighed
Vi ved tid er penge og derfor også hurtig service! 100%
Tilfredsgaranti
Kundetilfredshed er i høj kurs hos os 100%

Send bilens oplysninger

For at komme i gang skal du indtaste bilens oplysninger i vores nedenstående formular.

Vi kontakter dig

Når vi har modtaget bilens detaljer, så kan vi prissætte bilen påforhånd – inden vi kontakter dig. Vi aftaler nærmere omkring hvordan handlen skal afsluttes.

Vi køber bilen

Enten henter du bilen eller vi henter bilen. Når vi har modtaget bilen, får du det beløb vi havde prissat din bil til.