Skrotningspræmie​ Hvidovre

Vi køber din bil kontant

Hurtigt tilbud på skrotningspræmie

Kan det ikke gå hurtigt nok med at få ryddet op derhjemme og få sendt bilen til skrot? Det kan vi godt forstå. Derfor har vi indrettet vores service sådan, at du i en fart kan få gjort noget ved tanken og skride til handling. Men inden du når dertil, kommer her en lille opdatering på, hvad du kan forvente at få udbetalt, når du besøger vores skrothandler eller en anden autoriseret skrothandler indenfor Danmarks grænser.

Når danskerne skrotter deres biler – og det gælder, uanset om bilen er stor, lille, gammel, ny, blå eller lilla – er der altid brug for materialerne. For dybest set er materialerne ens og kan genbruges til nye biler eller få helt nye funktioner. For at opfordre danskerne til at skrotte deres biler på en bæredygtig måde, så man er sikker på, at bilens materialer bliver genbrugt, har den danske stat lavet en såkaldt skrotningspræmie. Det betyder, at man udover de penge, som vi som skrothandlere betaler for at købe bilen, også får en skrotningspræmie. Den ligger på cirka 2000 kr.

Skrotningspræmie med kort sagsbehandlingstid

I vores virksomhed giver vi et hurtigt tilbud til vores kunder, når de ringer eller besøger vores værksted. Når det er sket, vil der typisk gå mellem to og tre bankdage, før banken flytter pengene fra vores konto til din private konto.

Det er vigtigt for os, at sagsbehandlingen er hurtig, fordi vores virksomhed arbejder hurtigt – vi tilbyder nemlig, at du til enhver tid kan komme ned med din bil eller ringe og lave en aftale med os, før du kommer herned. Vi mener nemlig, at fordi vores service er hurtig, da vi kan levere vores arbejde fra dag til dag, bør vi også afslutte en handel så hurtigt som muligt.

Udfyld formularen og få Danmarks bedste uforpligtende tilbud


Service
Altid høj service når du handler med os 100%
Hurtighed
Vi ved tid er penge og derfor også hurtig service! 100%
Tilfredsgaranti
Kundetilfredshed er i høj kurs hos os 100%

Send bilens oplysninger

For at komme i gang skal du indtaste bilens oplysninger i vores nedenstående formular.

Vi kontakter dig

Når vi har modtaget bilens detaljer, så kan vi prissætte bilen påforhånd – inden vi kontakter dig. Vi aftaler nærmere omkring hvordan handlen skal afsluttes.

Vi køber bilen

Enten henter du bilen eller vi henter bilen. Når vi har modtaget bilen, får du det beløb vi havde prissat din bil til.