Skrotningspræmie​ København

Vi køber din bil kontant

Vi tilbyder en god skrotningspræmie i København

Vi er klar over, at det er vigtigt med en høj skrotningspræmie, når man skal af med bilen. Selvom en skrotningspræmie selvfølgelig aldrig gør dig rig, gør det en stor forskel, hvor meget du kan få for din bil, når du vælger at skrotte den. Her kommer vi ind i billedet, for vi tilbyder den måske højeste skrotningspræmie i København overhovedet. Det kan du passende glæde dig over, når du vælger at sælge din bil til os i forbindelse med, at den skal skrottes nær København.

Det foregår ganske nemt, fordi vi tilbyder at lave en indledende undersøgelse af din bil. Det betyder, at du blot skal give os nogle få informationer, og så kan vi vurdere, hvad din bil kan købes for. Det kan du gøre på vores hjemmeside, og så vil du ganske hurtigt have et overblik. Herefter kan vi aftale, at vi henter din bil for dig, eller at du selv kommer med den – det handler om, hvad der er nemmest for dig.

Tag din skrotningspræmie med hjem

Når du vælger at skrotte din bil, er du selvfølgelig interesseret i den bedst mulige skrotpræmie, og derfor vil vi være et rigtig godt sted at tale med. Vi har erfaring med høje skrotningspræmier gennem rigtig mange år, og der har været mange biler gennem vores værksteder. Derfor er du også sikret, at tingene foregår fuldt ud, som de skal, og at du ikke har besvær i forbindelse med denne handel.

Vores service er landsdækkende, og det er underordnet, hvor du befinder dig i landet. Vi har stor erfaring med skrot i hovedstadsområdet, hvor rigtig mange kunder selvsagt befinder sig. Derfor arbejder vi også hele tiden på at ordne det hurtigst muligt, så der ikke kommer ventetid for vores kunder. Du kan indhente dit tilbud per telefon.

Udfyld formularen og få Danmarks bedste uforpligtende tilbud


Service
Altid høj service når du handler med os 100%
Hurtighed
Vi ved tid er penge og derfor også hurtig service! 100%
Tilfredsgaranti
Kundetilfredshed er i høj kurs hos os 100%

Send bilens oplysninger

For at komme i gang skal du indtaste bilens oplysninger i vores nedenstående formular.

Vi kontakter dig

Når vi har modtaget bilens detaljer, så kan vi prissætte bilen påforhånd – inden vi kontakter dig. Vi aftaler nærmere omkring hvordan handlen skal afsluttes.

Vi køber bilen

Enten henter du bilen eller vi henter bilen. Når vi har modtaget bilen, får du det beløb vi havde prissat din bil til.