Skrotningspræmie​ Køge

Vi køber din bil kontant

Få din skrotningspræmie i Køge

Vi arbejder altid seriøst med tingene, og vi forsøger at give kunden den bedst mulige oplevelse i forbindelse med skrotning af biler. Vi tilbyder en høj skrotningspræmie, som er i alles interesse, og hvis du går meget op i at sikre den højeste pris på din bil, når du skal skrotte den, så er du kommet til det helt rigtige sted. For os er det vigtigt, at du går herfra med en god fornemmelse, og det gør du formentlig, hvis du har penge på lommen.

Vi tilbyder den absolut bedste skrotningspræmie i og omkring Køge, og vi er samtidig nemme at have med at gøre. Vi tilpasser os nemlig efter dine behov, så tingene bliver gjort efter dine ønsker. Hvis du ønsker et tilbud, kan du udfylde nogle ganske få ting på vores hjemmeside, og vi vil herefter kontakte dig med en købspris. Herefter kan vi indgå aftalen, og du vil få dine penge, imens vi får din bil. Måske vil du gerne selv aflevere bilen hos os, men hvis det ikke er tilfældet, så henter vi den selvfølgelig gerne for dig på din adresse efter aftale.

Høj skrotningspræmie

Når du handler med os, sikrer du dig selv en høj skrotningspræmie. Det betyder, at du får mest muligt ud af din skrottede bil, så du har lidt ekstra til udbetalingen af den nye bil, eller hvad du ellers skal bruge dem på. Vores værksted har været på markedet i mange år, og vi har derfor også stor erfaring med at skrotte biler. Faktisk har vi haft mange tusinde biler forbi, og vi har derfor helt styr på, hvad vi laver. Vi er godkendte af SKAT, og alt foregår efter bogen, hvis du beslutter dig for at handle med os. Vi glæder os til at tilbyde dig en høj skrotningspræmie.

Udfyld formularen og få Danmarks bedste uforpligtende tilbud


Service
Altid høj service når du handler med os 100%
Hurtighed
Vi ved tid er penge og derfor også hurtig service! 100%
Tilfredsgaranti
Kundetilfredshed er i høj kurs hos os 100%

Send bilens oplysninger

For at komme i gang skal du indtaste bilens oplysninger i vores nedenstående formular.

Vi kontakter dig

Når vi har modtaget bilens detaljer, så kan vi prissætte bilen påforhånd – inden vi kontakter dig. Vi aftaler nærmere omkring hvordan handlen skal afsluttes.

Vi køber bilen

Enten henter du bilen eller vi henter bilen. Når vi har modtaget bilen, får du det beløb vi havde prissat din bil til.