Skrotningspræmie​ Østerbro

Vi køber din bil kontant

Østerbros bedste skrotningspræmie

Hvis du bor på Østerbro eller i området omkring og gerne vil have din bil skrottet, står vi selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig med åbne arme. Vi gør ikke tingene sværere, end de er, og vi forsøger at gøre processen så enkel for dig, som det overhovedet er muligt. Det betyder blandt andet, at vi selvfølgelig ordner de fornødne papirer, og vi framelder nummerpladen, hvis du ønsker det.

Vores skrotningspræmie på din bil er god, og du kan være sikker på, at du bliver rigtig godt betalt, når du skrotter hos os. Vi går meget op i, at der er klare linjer, og vi ønsker at skabe en troværdighed parterne imellem. Det tror vi på giver den bedste oplevelse, og derfor betaler vi dig selvfølgelig også ganske pænt, hvis du vælger os.

Vi har stor erfaring på disse områder, og vi ved, hvad vi laver, når vi skrotter biler. Vi fokuserer selvfølgelig på, at miljøet ikke forurenes mere end højst nødvendigt, og vi er godkendte af SKAT. Du får altså et gedigent sted, hvor du kan stole på os fra start til slut.

Vælg den rigtige skrotningspræmie

Når du vælger det sted, hvor din bil skal skrottes, er skrotningspræmien et nøgleord. Hvis du ikke vælger det sted med den bedste betaling, risikerer du selvfølgelig at gå glip af nogle penge, som du ellers kunne have fået. Hos os får du en betaling i den bedste ende, så du har det størst mulige tilskud til din næste bil.

Vi står klar til at give dig et godt tilbud, når du kontakter os, og du er selvfølgelig også velkommen til at udfylde den formular, som ligger på vores hjemmeside. Her kan du med få indtastninger bede om et bud på din bil, hvis den skal skrottes – her vil din skrotningspræmie selvfølgelig indgå klart og tydeligt.

Udfyld formularen og få Danmarks bedste uforpligtende tilbud


Service
Altid høj service når du handler med os 100%
Hurtighed
Vi ved tid er penge og derfor også hurtig service! 100%
Tilfredsgaranti
Kundetilfredshed er i høj kurs hos os 100%

Send bilens oplysninger

For at komme i gang skal du indtaste bilens oplysninger i vores nedenstående formular.

Vi kontakter dig

Når vi har modtaget bilens detaljer, så kan vi prissætte bilen påforhånd – inden vi kontakter dig. Vi aftaler nærmere omkring hvordan handlen skal afsluttes.

Vi køber bilen

Enten henter du bilen eller vi henter bilen. Når vi har modtaget bilen, får du det beløb vi havde prissat din bil til.