Skrotningspræmie​ Rødovre

Vi køber din bil kontant

Skrotningspræmie til favorabel pris

Markedet for skrotningspræmier kan være uoverskueligt og svært at finde rundt i. Og det kan være en gene, hvis man bare ønsker at få sin gamle bil indleveret til skrot så hurtigt som muligt, så den sag er ude af verden, og der bliver plads til den nye bil uden alt for mange formaliteter og research. For at give vores kunder en hurtig service uden bump på vejen er vi derfor fra starten af meget åbne omkring priserne på vores skrotpræmier. Vi har erfaring med, at skrotpræmierne er noget af det, som mange mennesker går ekstra meget op i. En anden grund til, at vi er meget åbne omkring vores skrotningspræmier, er, at vi ved, at vi kan stå inde for dem til hver en tid. De er nemlig blandt de højeste på markedet. Det er de, fordi vi gerne vil sikre og fastholde vores kunders motivation for at bidrage til at gøre en positiv indsats for miljøet. Og det kan en høj skrotpræmie aktivt bidrage til.

Skrotningspræmier er stigende

Der er også godt nyt for de bilejere, der mener, at det er et godt tidspunkt for dem personligt at sende deres bil til skrot – vi mener faktisk præcis det samme. I løbet af det sidste stykke tid er skrotpræmierne nemlig steget i hele landet. Og det gør, at man som kunde kan lande en meget mere favorabel aftale økonomisk set, end man kunne før i tiden. Denne tendens har naturligt nok også ramt vores værksted, så vores skrotningspriser er højere lige nu, end de længe har været. Derfor vil vi anbefale mulige kunder at besøge vores hjemmeside og se nærmere på vores priser og måske også komme forbi os og få en aftale på plads.

Udfyld formularen og få Danmarks bedste uforpligtende tilbud


Service
Altid høj service når du handler med os 100%
Hurtighed
Vi ved tid er penge og derfor også hurtig service! 100%
Tilfredsgaranti
Kundetilfredshed er i høj kurs hos os 100%

Send bilens oplysninger

For at komme i gang skal du indtaste bilens oplysninger i vores nedenstående formular.

Vi kontakter dig

Når vi har modtaget bilens detaljer, så kan vi prissætte bilen påforhånd – inden vi kontakter dig. Vi aftaler nærmere omkring hvordan handlen skal afsluttes.

Vi køber bilen

Enten henter du bilen eller vi henter bilen. Når vi har modtaget bilen, får du det beløb vi havde prissat din bil til.