Skrotningspræmie​ Roskilde

Vi køber din bil kontant

Det bedste udbytte i form af en skrotpræmie

Når du udfylder formularen på vores side med din gamle bils oplysninger, prissætter vi din bil i form af den skrotpræmie, som du kan forvente at modtage ved handel med os. Herved står vi klar med et godt tilbud, der sikrer dig den højeste skrotpræmie, når vi kontakter dig. Vores kunder skal ikke blot være tilfredse med skrotpræmien, men også det efterfølgende samarbejde. Både kundens økonomiske gevinst og tilfredshed med hele vores samarbejde er af højeste prioritet. 

Bilen kan afhentes af vores kyndige hold, eller du kan selv levere bilen – begge løsninger sikrer dig den samme skrotpræmie. Modsat andre firmaer på markedet betaler du nemlig ingen gebyrer for, at vi afhenter din bil. Afhentningen kan med vores hjælp forløbe fuldstændig uden problemer. Med denne service er der i særdeleshed ikke særlig langt fra tanke til handling. 

Alt, det kræver, før du er sluppet af med dit bilskrot, er blot, at du udfylder formularen her på vores side. Derefter vender vi hurtigt tilbage med den skrotpræmie, som vi kan tilbyde dig for din bil. Alt dette i sammenhæng med den effektive afhentning af bilskrottet på din adresse gør dit bilsalg hos os til det nemmeste. 

Vi er eksperter i opkøb af bilskrot og har gennem tiden foretaget over 10.000 handler. Derfor ved vi præcis, hvad der sikrer kunden den bedste oplevelse samt den højeste skrotpræmie. Vi anser det for at være vores største ansvar at gøre handlen til den bedste, og derfor bør den bedste service aldrig gå ud over din skrotpræmie. 

Skrotpræmien er den, der først og fremmest tiltrækker de fleste kunder. Det er attraktivt at tjene en god gevinst for sit bilskrot – det har vi fuld forståelse for. Der er intet galt i at ønske den bedste skrotpræmie, og hos Skrot Bilen I Dag er alle i Roskilde, der forsøger at sælge deres bilskrot, sikret netop dette.

Udfyld formularen og få Danmarks bedste uforpligtende tilbud


Service
Altid høj service når du handler med os 100%
Hurtighed
Vi ved tid er penge og derfor også hurtig service! 100%
Tilfredsgaranti
Kundetilfredshed er i høj kurs hos os 100%

Send bilens oplysninger

For at komme i gang skal du indtaste bilens oplysninger i vores nedenstående formular.

Vi kontakter dig

Når vi har modtaget bilens detaljer, så kan vi prissætte bilen påforhånd – inden vi kontakter dig. Vi aftaler nærmere omkring hvordan handlen skal afsluttes.

Vi køber bilen

Enten henter du bilen eller vi henter bilen. Når vi har modtaget bilen, får du det beløb vi havde prissat din bil til.