Skrotningspræmie​ Valby

Vi køber din bil kontant

Få et hurtigt bud på din skrotningspræmie​

Skrotningspræmier findes i alle størrelser alt afhængig af, hvad det er, man ønsker at få skrottet, hvilke materialer skrottet er lavet ud af, og hvor stor efterspørgsel der er på netop den type skrot, man sidder inde med. Og ikke mindst hvor meget materiale, man har.  

Typisk er det biler, som danske kunder ønsker at komme af med og få erstattet med nye smarte biler. Vi danskere køber nemlig biler som aldrig før. Mange mennesker i Danmark har for eksempel to eller tre biler derhjemme. Og de er ikke bange for at udskifte dem. En stor del af danskerne udskifter faktisk deres bil hvert eneste år. Mange af disse biler er nye og er derfor egnet til at blive solgt videre til en anden bilist, der forhåbentlig vil blive glad for bilen. Men andre biler er måske blevet forsømt gennem en årrække eller er slet og ret gået af mode, så de er umulige at sælge videre.

Skrotningspræmier kan altid betale sig

Det betyder ikke, at man som bilejer ikke længere kan tjene penge på sin bil. En ting er, at man kan sælge bilen til et værksted som vores i Valby. Men man kan også få en miljøafgift på mindst et par tusinde kroner, hvis man har en ganske almindelig personbil. På den måde kan man aktivt være med til at få penge for den gamle bil – også når man ikke kan få flere kilometer ud af den.

På vores værksted i Valby tager vi imod alle biler og giver dig et hurtigt bud og en hurtig afvikling, så snart du ønsker det. Ydermere tager vi naturligvis ansvar for, at bilen bliver skrottet, så skrotningen lever op til diverse miljøkrav, der er blevet fastsat af den danske stat. Derved bliver bilen genbrugt så bæredygtigt, som den nyeste teknologi tillader det.

Udfyld formularen og få Danmarks bedste uforpligtende tilbud


Service
Altid høj service når du handler med os 100%
Hurtighed
Vi ved tid er penge og derfor også hurtig service! 100%
Tilfredsgaranti
Kundetilfredshed er i høj kurs hos os 100%

Send bilens oplysninger

For at komme i gang skal du indtaste bilens oplysninger i vores nedenstående formular.

Vi kontakter dig

Når vi har modtaget bilens detaljer, så kan vi prissætte bilen påforhånd – inden vi kontakter dig. Vi aftaler nærmere omkring hvordan handlen skal afsluttes.

Vi køber bilen

Enten henter du bilen eller vi henter bilen. Når vi har modtaget bilen, får du det beløb vi havde prissat din bil til.