Skrotpræmie Brøndby

Vi køber din bil kontant

Få en af de højeste skrotpræmier

Når man som bilejer møder op hos en autoriseret skrotforhandler, møder man ganske naturligt op med en række forventninger til forløbet – det kan både være forventninger til, hvor meget det skal koste at få bilen skrottet, at få den helt rigtige rådgivning, og at det meget gerne må gå lidt stærkt. En helt anden forventning er, at man gerne vil have en skrotpræmie, der er attraktiv, og som kan konkurrere med skrotpræmierne i andre virksomheder inden for branchen.

Da vi ved, at det er et meget vigtigt spørgsmål for vores kunder – og ikke mindst et spørgsmål, som vi ofte bliver stillet – har vi lagt mange kræfter i at give vores kunder nogle af de bedste skrotpræmier, der findes på markedet.

Høje skrotpræmier betyder ikke ringere kvalitet

Her vil nogle kunder måske spørge, hvad der så bliver gået på kompromis med, når nu skrotpræmien er så høj. Kan det være vores kvalitet? Er vi slet og ret dyrere end andre skrothandlere? Eller er vi ikke autoriseret og dermed ikke miljømærket?

Vores medarbejdere bliver kun ansat, hvis de har fået en længere oplæring eller kan vise et passende uddannelsesbevis fra en statsautoriseret skole. Og nej, vi er ikke dyrere end andre skrothandlere. Faktisk holder vi løbende øje med, hvilke priser vores konkurrenter udbyder, så vi altid er konkurrencedygtige. Og for det tredje er vi miljømærket og autoriseret, så skrotningen af din bil ikke sker på bekostning af miljøet. Vi mener nemlig, at det er vigtigt at efterlade en verden, der er bedre end den, vi har fået, så hverken børn eller børnebørn kommer til at betale prisen.

Udfyld formularen og få Danmarks bedste uforpligtende tilbud


Service
Altid høj service når du handler med os 100%
Hurtighed
Vi ved tid er penge og derfor også hurtig service! 100%
Tilfredsgaranti
Kundetilfredshed er i høj kurs hos os 100%

Send bilens oplysninger

For at komme i gang skal du indtaste bilens oplysninger i vores nedenstående formular.

Vi kontakter dig

Når vi har modtaget bilens detaljer, så kan vi prissætte bilen påforhånd – inden vi kontakter dig. Vi aftaler nærmere omkring hvordan handlen skal afsluttes.

Vi køber bilen

Enten henter du bilen eller vi henter bilen. Når vi har modtaget bilen, får du det beløb vi havde prissat din bil til.