Skrotpræmie Frederiksberg

Vi køber din bil kontant

Frederiksbergs bedste skrotpræmie

Vi har altid haft den indstilling, at kunderne skal behandles godt. Det betyder selvfølgelig, at vi forsøger at skabe en stor troværdighed med dem, vi handler med. Det er vigtigt, at du har tillid til os, og det kommer blandt andet gennem en god og behagelig service. Derudover forsøger vi altid at gøre tingene gennemsigtige, så du ikke føler, at der er noget skjult. Det er det, vi kalder god service hos os.

Vi leverer samtidig en ganske høj skrotpræmie, som langt de fleste kunder er godt tilfredse med. Når man har besluttet sig for, at bilen skal skrottes, er det formentlig fordi, det ikke kan betale sig at sælge den videre. Herefter vil man gerne bare have det ud af verden, men det er selvfølgelig en stor fordel, hvis man kan få lidt ekstra kontanter med sig fra ophuggeren. Det kan man hos os, for vi sørger for Frederiksbergs bedste skrotpræmie på din bil. Det kan give dig lidt ekstra, når du skal ud og købe din næste bil.

Gå efter den højeste skrotpræmie

Der er ingen grund til, at du ikke går efter den højeste skrotpræmie på Frederiksberg. Hos os kan du føle dig sikker på, at vi både yder en god service, og at vi giver dig det, din bil er værd, når du kommer den.

Vi har mange år på bagen som autoophugger, og vi er naturligvis godkendte af SKAT, så alt er i orden hos os. Derudover fokuserer vi på, at vi forurener mindst muligt, når vi skrotter din bil, og du kan dermed også vælge vores værksted med god og grøn samvittighed.

Vi glæder os til at byde dig indenfor hos os og lave en aftale med dig om din skrotpræmie. Har du spørgsmål, så kontakt os per telefon eller gennem vores hjemmeside.

Udfyld formularen og få Danmarks bedste uforpligtende tilbud


Service
Altid høj service når du handler med os 100%
Hurtighed
Vi ved tid er penge og derfor også hurtig service! 100%
Tilfredsgaranti
Kundetilfredshed er i høj kurs hos os 100%

Send bilens oplysninger

For at komme i gang skal du indtaste bilens oplysninger i vores nedenstående formular.

Vi kontakter dig

Når vi har modtaget bilens detaljer, så kan vi prissætte bilen påforhånd – inden vi kontakter dig. Vi aftaler nærmere omkring hvordan handlen skal afsluttes.

Vi køber bilen

Enten henter du bilen eller vi henter bilen. Når vi har modtaget bilen, får du det beløb vi havde prissat din bil til.