Skrotpræmie Gentofte

Vi køber din bil kontant

Gode skrotpræmier udloves i Gentofte

En skrotpræmie er kort fortalt en rigtig god nyhed til dig, der ejer en bil, men som ikke mener, at den gamle bil er god nok i sin stand til at blive solgt videre på markedet. Her kan nogle bilejere måske stoppe op og ærgre sig gul og grøn over tabet af nogle penge, som man godt kunne have brugt på noget lidt sjovere end at sige farvel til en tidligere fin investering. Men frygt ej, der er faktisk hjælp at hente – uanset hvor slidt, umoderne og gammel din bil er.

Du kan nemlig få penge for den under alle omstændigheder. Her taler vi ikke kun om de penge, du får ud af at sælge bilens dele som for eksempel dæk og bilens batteri til et værksted som vores. Nej, vi tænker her på den såkaldte skrotpræmie. Skrotpræmien uddeles til næsten alle bilejere i Danmark, når de indleverer deres bil på et værksted, der opkøber skrot fra gamle biler.

Skrotpræmien skal sikre et sundt miljø for alle

Skrotpræmien er en måde at beskytte naturen på og sørge for at efterlade verden en lille smule bedre, end da vi fik den. Det kan skrotpræmien gøre, fordi den kun gives hos autoriserede skrothandlere, der har den rette uddannelse til at skrotte bilen på den mest miljørigtige måde – og det har vores virksomhed naturligvis.

Både når bilens dele skal klargøres til genbrug, og når selve ophugningen skal klares, arbejder vi så miljørigtigt, som moderne teknologi og viden tillader. Både vores materialer til at pudse bilen og til at pleje den er godkendte, så de ikke er til skade for miljøet i modsætning til ældre materialer. Og så genbruger vi, hvad der kan genbruges – og det er overhovedet ikke så lidt. Det kan være alt fra bilens batteri, bilens karosseri og til dens dæk og sæder, hvis de er produceret i de rette materialer, så de egner sig til genbrug.

Udfyld formularen og få Danmarks bedste uforpligtende tilbud


Service
Altid høj service når du handler med os 100%
Hurtighed
Vi ved tid er penge og derfor også hurtig service! 100%
Tilfredsgaranti
Kundetilfredshed er i høj kurs hos os 100%

Send bilens oplysninger

For at komme i gang skal du indtaste bilens oplysninger i vores nedenstående formular.

Vi kontakter dig

Når vi har modtaget bilens detaljer, så kan vi prissætte bilen påforhånd – inden vi kontakter dig. Vi aftaler nærmere omkring hvordan handlen skal afsluttes.

Vi køber bilen

Enten henter du bilen eller vi henter bilen. Når vi har modtaget bilen, får du det beløb vi havde prissat din bil til.