Skrotpræmie Gladsaxe

Vi køber din bil kontant

Skrotpræmier kan også komme dig til gode

Skrotpræmier er et særligt miljøhensyn, der er bestemt af den danske regering. Dette miljøhensyn skal sikre, at danskerne ikke får skrottet og ophugget deres gamle og slidte biler hos et uautoriseret værksted, der ikke anvender de rigtige materialer og redskaber til at få skrottet bilen på en måde, der både er moderne og miljørigtig på samme tid. En skrotpræmie kan gives til alle biler, så længe de ikke er unormalt store eller er større end en mindre bus. Hvis du ligesom så mange andre danskere bare gerne vil af med en gammel bil, der ikke længere kan sælges, er det næsten helt sikkert muligt for dig at lave en sidste investering i den gamle bil.

Skrotpræmier skal altid kunne betale sig

Mange mennesker bliver nemlig overrasket over, hvor meget man kan få for sin gamle bil i skrotpræmie udover de penge, som vi som værksted betaler for at købe bilens dele og karosseri. På alle autoriserede og dermed lovlige værksteder i hele landet får du mindst et par tusinde danske kroner i skrotpræmie. Det tror vi i vores virksomhed på, at vi kan gøre lidt bedre. Derfor holder vi et vågent øje med, hvad skrotpræmierne på markedet generelt ligger på, så vi kan tilbyde alle vores kunder konkurrencedygtige priser, der er værd at gøre en indsats for at få udbetalt.

Derudover er det vigtigt for os at satse på service. Vi sætter derfor altid ekstra tid af til, at vores kunder kan stille alle de spørgsmål, de ellers ville risikere at brænde inde med. Samtidig gennemgår vi papirerne og selve processen ved ophugningen, hvis man er interesseret i det. Du kan til hver en tid komme forbi vores værksted – så får vi ophugget din bil allerede i dag.

Udfyld formularen og få Danmarks bedste uforpligtende tilbud


Service
Altid høj service når du handler med os 100%
Hurtighed
Vi ved tid er penge og derfor også hurtig service! 100%
Tilfredsgaranti
Kundetilfredshed er i høj kurs hos os 100%

Send bilens oplysninger

For at komme i gang skal du indtaste bilens oplysninger i vores nedenstående formular.

Vi kontakter dig

Når vi har modtaget bilens detaljer, så kan vi prissætte bilen påforhånd – inden vi kontakter dig. Vi aftaler nærmere omkring hvordan handlen skal afsluttes.

Vi køber bilen

Enten henter du bilen eller vi henter bilen. Når vi har modtaget bilen, får du det beløb vi havde prissat din bil til.