Skrotpræmie Glostrup

Vi køber din bil kontant

Skrotpræmie til udlevering i Glostrup

Biler kan her indleveres til skrot. Skrotpræmien gør, at du med god samvittighed – over for de nærmeste i din omgangskreds og ikke mindst over for miljøet – kan gå fra vores værksted. Præmien betyder nemlig, at du afleverer din skrottede bil til en ophugger, der er godkendt, fordi han eller hun gør noget særligt for at værne om miljøet.

Gennem hele processen bliver der taget højde for miljøet. For eksempel bliver bildæk, bilens batterier og mange andre dele af bilen afleveret på en genbrugsstation, så de ikke belaster miljøet mere end højest nødvendigt. Det er meget vigtigt, da der her er tale om bildele, der ikke lader sig nedbryde i naturen, men derimod kan være mange tusinde år om at lade sig nedbryde. Derfor er det vigtigt at genbruge de materialer, vi har i forvejen, fremfor bare at producere en masse nye. Samtidig er alle de redskaber, der skal pleje, pudse og rengøre bilen, nøje udvalgte. Derfor er det kun svanemærkede produkter, der bruges til denne del af skrotningen.

Skrotpræmier er økonomisk attraktive

En ting er, at man tager hensyn til miljøet og bidrager til at efterlade verden i ordentlig stand til sine børn, når man skrotter sin bil. En anden fordel er, at det også er økonomisk attraktivt at skrotte sin bil hos en miljøgodkendt ophugger. Faktisk får man udbetalt en godtgørelse for sin skrotning på 2.200 kr., når man vælger at skrotte sin bil hos sådan en ophugger. Dette beløb er også bedre kendt som en skrotpræmie. Denne præmie kan man altid få udbetalt, hvis man som kunde vælger at få sin bil skrottet på et autoriseret værksted af en ophugger, der som sagt er miljøgodkendt. For at værne om miljøet mest muligt er det faktisk decideret ulovligt at få sin bil ophugget hos en forhandler, der ikke er miljøgodkendt.

Udfyld formularen og få Danmarks bedste uforpligtende tilbud


Service
Altid høj service når du handler med os 100%
Hurtighed
Vi ved tid er penge og derfor også hurtig service! 100%
Tilfredsgaranti
Kundetilfredshed er i høj kurs hos os 100%

Send bilens oplysninger

For at komme i gang skal du indtaste bilens oplysninger i vores nedenstående formular.

Vi kontakter dig

Når vi har modtaget bilens detaljer, så kan vi prissætte bilen påforhånd – inden vi kontakter dig. Vi aftaler nærmere omkring hvordan handlen skal afsluttes.

Vi køber bilen

Enten henter du bilen eller vi henter bilen. Når vi har modtaget bilen, får du det beløb vi havde prissat din bil til.