Skrotpræmie Herlev

Vi køber din bil kontant

Få din skrotpræmie hurtigt og nemt

Det er måske oplagt at tænke, at det kræver, at man som bilejer og kunde sætter sig ind i en masse formaliteter, før man kan få en aftale på plads og underskrevet og dermed få sin skrotpræmie. Men fordi vi driver et autoriseret værksted, har vi nogle standardiserede processer for, hvordan vi hurtigt kan afslutte en handel, når først vi har rådgivet og skrevet under på en aftale med vores kunder. På den måde undgår du at skulle bruge for meget tid på at sætte dig ind i nogle regler, som du måske først får brug for at kende igen om mange år.

Dog vil vi gerne rådgive dig om de ting, du skal sætte dig ind i. Det gælder blandt andet afmeldelse af nummerplade. Det er selvfølgelig også muligt for dig at undgå at beskæftige dig med den del og i stedet betale et mindre beløb for, at vi afmelder nummerpladen for dig.

En af de bedste skrotpræmier i hele Storkøbenhavn

Selve skrotpræmien er et beløb, der kan tilskrives næsten alle almindelige biler i Danmark. Ofte uafhængigt af, hvor slidt eller hvor gammel bilen er. Præmien bliver givet for at sikre, at flere danskere vælger at sende deres biler til skrot på et værksted, hvor bilen bliver skrottet og ophugget, så den ikke er til gene for miljøet. Skrotpræmien er altid på mindst et par tusinde danske kroner. Men i vores firma vil vi gerne være med til at bidrage til, at vi har et sundt miljø, hvor det også er rart at færdes for fremtidige generationer. Derfor har vi valgt at sætte vores skrotpræmie til en af de højeste i Storkøbenhavn. Hvis du vil høre nærmere om, hvor meget skrotpræmien er på lige nu, er du velkommen til at ringe til os eller komme forbi vores værksted i Herlev

Udfyld formularen og få Danmarks bedste uforpligtende tilbud


Service
Altid høj service når du handler med os 100%
Hurtighed
Vi ved tid er penge og derfor også hurtig service! 100%
Tilfredsgaranti
Kundetilfredshed er i høj kurs hos os 100%

Send bilens oplysninger

For at komme i gang skal du indtaste bilens oplysninger i vores nedenstående formular.

Vi kontakter dig

Når vi har modtaget bilens detaljer, så kan vi prissætte bilen påforhånd – inden vi kontakter dig. Vi aftaler nærmere omkring hvordan handlen skal afsluttes.

Vi køber bilen

Enten henter du bilen eller vi henter bilen. Når vi har modtaget bilen, får du det beløb vi havde prissat din bil til.