Skrotpræmie Hvidovre

Vi køber din bil kontant

Skrotpræmier, der gør det værd at handle

Ganske vist er det som bilejer dit ansvar at sørge for, at bilen altid er forsvarlig og sikker at køre i. Det betyder også, at du som bilejer er ansvarlig for bilen, når den ikke længere kan og bør køre mere ude på vejene. Ofte fordi bilen er nået en vis alder eller af den ene eller den anden årsag er blevet forsømt og ikke passet ordentlig på i mange år. I disse tilfælde er det op til dig at få bilen skrottet og ikke mindst få nummerpladen afmeldt ved samme lejlighed. 

Selvom det er et lovkrav at få bilen sendt til skrot, betyder det ikke, at det ikke er attraktivt at gøre det. 

Som ejer kan du nemlig få en betydelig økonomisk gevinst ved at sælge for eksempel bilens dæk og bilens batterier til en skrothandler. Udover det modtager du et statsligt beløb, der kaldes for en skrotpræmie. 

Hvad får man økonomisk ud af en skrotpræmie? 

Skrotpræmien er typisk på et par tusinde kroner, men det kan svinge fra værksted til værksted. Og så svinger det også fra år til år. Ingen skal stå tilbage med følelsen af at have fået en pris, der var uden for rimelighedens grænser. Derfor er vores skrotpræmier fastsat sådan, at det skal kunne betale sig at få sendt sin bil til skrot. Disse penge skal der ikke betales afgifter af. De går direkte til dig som kunde, fordi du er med til at sikre, at de materialer, der i forvejen findes, bliver genbrugt på en bæredygtig måde – fremfor at der bare bliver produceret nye materialer, der ligesom de gamle materialer har svært ved at forsvinde igen. Hvis du vil finde ud af, hvor stor økonomisk vinding der er i en skrotpræmie ved lige præcis din bil, er du velkommen til at kontakte os

Udfyld formularen og få Danmarks bedste uforpligtende tilbud


Service
Altid høj service når du handler med os 100%
Hurtighed
Vi ved tid er penge og derfor også hurtig service! 100%
Tilfredsgaranti
Kundetilfredshed er i høj kurs hos os 100%

Send bilens oplysninger

For at komme i gang skal du indtaste bilens oplysninger i vores nedenstående formular.

Vi kontakter dig

Når vi har modtaget bilens detaljer, så kan vi prissætte bilen påforhånd – inden vi kontakter dig. Vi aftaler nærmere omkring hvordan handlen skal afsluttes.

Vi køber bilen

Enten henter du bilen eller vi henter bilen. Når vi har modtaget bilen, får du det beløb vi havde prissat din bil til.