Skrotpræmie Ishøj

Vi køber din bil kontant

Den bedste skrotpræmie i Ishøj-området

Hvis du er interesseret i at få den største skrotpræmie, når du skal af med din bil, er vi det helt rigtige sted at kontakte. Vi tilbyder faste høje ydelser på skrot, og du finder ikke niveauet højere i Ishøj og omegn. Du kan derfor roligt regne med, at du er tilfreds, når du har handlet med os. Hos os får du altid kontant afregning i bogstavelig forstand. Det betyder, at vi betaler dig kontant, når vi har overtaget din bil, hvilket gør det nemt for både dig og os at lave en handel. 

Hvis du ønsker et tilbud på netop din bil, er det ingen sag hos os. Du udfylder bare nogle få felter på vores hjemmeside, og så er du hurtigt videre med din ansøgning. Herefter vil vi kontakte dig med et tilbud på en skrotpræmie på din bil. Du skal også bestemme dig for, om din bil skal afhentes i forbindelse med overtagelsen. Vi kan sagtens komme forbi dig og tage bilen med, men der er også mulighed for, at du selv afleverer den hos os, før vi afregner.

Få noget ud af din skrotpræmie

For dig handler det selvfølgelig om at få mest muligt ud af din bil, når den skal skrottes. Du ved, at den er et bestemt antal tusinde kroner værd, og hvorfor ikke få det optimale med, når den alligevel skal ud af verden? Det får du hos os, for vi leverer ganske pæne skrotpræmier til vores kunder.

Hvis du er træt af papirarbejde, så frygt ej for den slags, når du handler med os. Vi ordner nemlig disse ting, så du heller ikke selv skal sørge for at afmelde nummerpladen. Du slipper altså for en masse bøvl og unødigt besvær.

Udfyld formularen og få Danmarks bedste uforpligtende tilbud


Service
Altid høj service når du handler med os 100%
Hurtighed
Vi ved tid er penge og derfor også hurtig service! 100%
Tilfredsgaranti
Kundetilfredshed er i høj kurs hos os 100%

Send bilens oplysninger

For at komme i gang skal du indtaste bilens oplysninger i vores nedenstående formular.

Vi kontakter dig

Når vi har modtaget bilens detaljer, så kan vi prissætte bilen påforhånd – inden vi kontakter dig. Vi aftaler nærmere omkring hvordan handlen skal afsluttes.

Vi køber bilen

Enten henter du bilen eller vi henter bilen. Når vi har modtaget bilen, får du det beløb vi havde prissat din bil til.