Skrotpræmie Køge

Vi køber din bil kontant

Fornuftig skrotpræmie i Køge

Der er ikke noget at sige til, at mange går efter den største skrotpræmie, når de skal af med deres bil. Det er vi heldigvis klar over hos os, og derfor står vi selvfølgelig klar med en fornuftig aftale til dig, så du kan få den bedst mulige skrotpræmie i Køge eller omegn.

Vi forhandler netop skrotpriser ved Køge, og hvis du bor i området, kan du komme ind til en uforpligtende snak om din bil. Du kan selvfølgelig også tage et kig på vores hjemmeside, hvor du kan læse mere om de ydelser, vi tilbyder. Du kan også her lave din egen indtastning af din bils oplysninger, og så kan vi ganske hurtigt vende tilbage med et tilbud til dig. Det er ganske simpelt, når vi forhandler skrotpræmier, for det handler bare om, at vi skal vide nogle få ting om din bil, før vi kan give dig et tilbud. Herefter indgår vi aftalen, og så henter vi bilen for dig, hvis du ønsker det. Der er også mulighed for, at du selv kommer og afleverer bilen til os, når du ønsker det.

Gå op i din skrotpræmie

For nogle handler det bare om, at man skal have bilen af vejen, når man skrotter den, men for andre er det vigtigt, at man får den optimale skrotpræmie ud af det. Der er da også mange gode grunde til at gå op i at få flest kroner med, og hvis du handler med os, vil du være garanteret en rigtig fornuftig og fair pris. Vi ønsker, at du skal gå herfra med en god oplevelse, og derfor bestræber vi os på at tilbyde dig den bedst mulige service. Det har vi i øvrigt gjort gennem mange år.

Udfyld formularen og få Danmarks bedste uforpligtende tilbud


Service
Altid høj service når du handler med os 100%
Hurtighed
Vi ved tid er penge og derfor også hurtig service! 100%
Tilfredsgaranti
Kundetilfredshed er i høj kurs hos os 100%

Send bilens oplysninger

For at komme i gang skal du indtaste bilens oplysninger i vores nedenstående formular.

Vi kontakter dig

Når vi har modtaget bilens detaljer, så kan vi prissætte bilen påforhånd – inden vi kontakter dig. Vi aftaler nærmere omkring hvordan handlen skal afsluttes.

Vi køber bilen

Enten henter du bilen eller vi henter bilen. Når vi har modtaget bilen, får du det beløb vi havde prissat din bil til.