Skrotpræmie Østerbro

Vi køber din bil kontant

Skrotpræmie på Østerbro, der er til at forstå

Hvorfor ikke bare få flest kroner ned i lommen, når din bil er bestemt til at skulle skrottes? Hos os er holdningen, at bilejerne skal have en fair behandling og en ordentlig skrotpræmie, når de afleverer deres bil hos os. Derfor kan du altid regne med, at vi leverer en pris, som er til at forstå, og hvor du går herfra med en rigtig god fornemmelse i maven.

Vi går op i den gode kundeoplevelse, og det gælder både med de ting, du kan se, og dem, du ikke tænker over. Eksempelvis er det værd at nævne, at vi selvfølgelig overholder miljøanbefalingerne, når vi skrotter biler, fordi vi ønsker at tage et medansvar i en branche, hvor der er stort fokus på forurening.

Når du kontakter os, vil vi altid gerne give dig et overslag eller et uforpligtende tilbud. Du kan fortælle os lidt om din bil, enten telefonisk eller på hjemmesiden, og herefter vil vi lave et bud til dig, som formentlig er så godt, at du takker ja. Herefter kan vi aftale de nærmere omstændigheder, blandt andet hvornår bilen skal overleveres, og hvordan det kommer til at foregå med aflevering eller afhentning af bilen.

Vi betaler dig naturligvis kontant, så regnskabet kommer ud af verden hurtigt, og du kan komme videre.

Udnyt din skrotpræmie

Det er dumt ikke at udnytte sin skrotpræmie bedst muligt, for der er naturligvis mange ting at bruge disse penge på. Nogle vil gerne have en ny bil, og her vil skrotpræmien selvfølgelig være en lille hjælp på vejen. Der er ingen grund til at se stort på den slags, for et mindre beløb kan også gøre en stor forskel.

Kom derfor ind til os og få en snak om din bil, hvis du ønsker at skrotte den. Vi vejleder dig, så godt vi kan, så du kommer godt i mål.

Udfyld formularen og få Danmarks bedste uforpligtende tilbud


Service
Altid høj service når du handler med os 100%
Hurtighed
Vi ved tid er penge og derfor også hurtig service! 100%
Tilfredsgaranti
Kundetilfredshed er i høj kurs hos os 100%

Send bilens oplysninger

For at komme i gang skal du indtaste bilens oplysninger i vores nedenstående formular.

Vi kontakter dig

Når vi har modtaget bilens detaljer, så kan vi prissætte bilen påforhånd – inden vi kontakter dig. Vi aftaler nærmere omkring hvordan handlen skal afsluttes.

Vi køber bilen

Enten henter du bilen eller vi henter bilen. Når vi har modtaget bilen, får du det beløb vi havde prissat din bil til.