Skrotpræmie Rødovre

Vi køber din bil kontant

Skrotpræmier af den attraktive slags

Hvis du har undersøgt markedet bare en lille smule, før du som kunde læser denne artikel, så ved du sikkert også, at skrotpræmierne kan svinge rigtig meget på de forskellige værksteder rundt omkring i Danmark og for den sags skyld også i dit lokalområde. For at være sikker på, at vores kunder får en så god og fair behandling, som det er muligt, er vi fra starten af meget åbne omkring vores skrotpræmier. Vores skrotpræmier vil altid ligge i den høje ende, så vi kan være sikre på at skille os ud fra andre værksteder i Storkøbenhavn og i Hovedstaden ved at have priser, der er høje nok til, at det kan betale sig at få den gamle bil hele vejen fra garagen og til skrotning hos os.

Skrotpræmier gavner miljøet

Udover at vi naturligvis rigtig gerne vil have bilejerne til at vælge lige vores værksted, har vi sat skrotpræmien højt, fordi vi går op i miljøet omkring os. For mange kan det være svært at vide, hvad man kan gøre for at bidrage positivt til miljøet. Vi er så heldige at arbejde med materialer, som det faktisk er relativt nemt at omsætte og bruge igen, uanset hvilken type bil og model vi får indleveret. Det, mener vi, giver os et ansvar for at gøre det attraktivt for vores kunder at få bilen skrottet på en bæredygtig måde. Og derfor prioriterer vi højt, at vi til hver en tid har en skrotpræmie, som det kan betale sig for vores kunder at køre ned til værkstedet og få udbetalt. I sidste ende vil det nemlig ikke blot komme vores forretning til gode, men hele samfundet og vores fremtidige generationer. Hvis du vil høre mere, er du velkommen til at ringe til os og blive informeret om vores nuværende priser.

Udfyld formularen og få Danmarks bedste uforpligtende tilbud


Service
Altid høj service når du handler med os 100%
Hurtighed
Vi ved tid er penge og derfor også hurtig service! 100%
Tilfredsgaranti
Kundetilfredshed er i høj kurs hos os 100%

Send bilens oplysninger

For at komme i gang skal du indtaste bilens oplysninger i vores nedenstående formular.

Vi kontakter dig

Når vi har modtaget bilens detaljer, så kan vi prissætte bilen påforhånd – inden vi kontakter dig. Vi aftaler nærmere omkring hvordan handlen skal afsluttes.

Vi køber bilen

Enten henter du bilen eller vi henter bilen. Når vi har modtaget bilen, får du det beløb vi havde prissat din bil til.