Skrotpræmie Solrød

Vi køber din bil kontant

Få den bedste skrotpræmie i Solrød

For mange er det en stor beslutning, når bilen skal sendes til skrot. Det betyder, at man ikke kan sælge den videre til andre, men i stedet skal gå efter den bedst mulige skrotpræmie. Det behøver dog ikke at være et nederlag, og hos os tilbyder vi en meget fornuftig pris, når vi overtager og skrotter din bil.

Vi ved, at det betyder noget, om man får en høj eller en lav skrotpræmie, og derfor tilbyder vi også den højeste skrotpræmie i Solrød. Hvis du gerne selv vil forbi og aflevere bilen hos os, er du meget velkommen til det, og ellers er vi klar til at hente den for dig, så du får skrotningen overstået hurtigt og bekvemt efter aftale. Der er ingen grund til, at du bruger for meget tid, når du har besluttet dig for at skrotte din bil. Vi står klar til at ordne tingene hurtigt for dig.

Du kan vælge at indtaste nogle informationer om din bil på vores hjemmeside, hvilket giver dig mulighed for at få et tilbud på din skrotpræmie. Alternativt kan du altid kontakte os og få en uforpligtende samtale.

Gå herfra med en høj skrotpræmie

Hvis du vælger os, vil du gå herfra med en rigtig fornuftig skrotpræmie, som du vil være tilfreds med. Vi ved, at det selvfølgelig har en betydning, hvor meget man får for sin skrottede bil, og derfor er vi blandt de højeste på markedet, når det kommer til skrotpræmier. Det er penge, som du kan bruge på andre ting – måske udbetalingen til en ny bil eller andre ting.

Vi er naturligvis godkendt af SKAT, og vi har mange år på bagen, når det kommer til skrotning af biler. Du er derfor i trygge hænder hos os.

Udfyld formularen og få Danmarks bedste uforpligtende tilbud


Service
Altid høj service når du handler med os 100%
Hurtighed
Vi ved tid er penge og derfor også hurtig service! 100%
Tilfredsgaranti
Kundetilfredshed er i høj kurs hos os 100%

Send bilens oplysninger

For at komme i gang skal du indtaste bilens oplysninger i vores nedenstående formular.

Vi kontakter dig

Når vi har modtaget bilens detaljer, så kan vi prissætte bilen påforhånd – inden vi kontakter dig. Vi aftaler nærmere omkring hvordan handlen skal afsluttes.

Vi køber bilen

Enten henter du bilen eller vi henter bilen. Når vi har modtaget bilen, får du det beløb vi havde prissat din bil til.