Skrotpræmie Valby

Vi køber din bil kontant

FÅ DIN SKROTPRÆMIE NU

Langt de fleste biler i Danmark udløser en skrotpræmie til bilens ejer, når de bliver sendt til skrothandleren. Der er dog nogle få undtagelser, som vi her i denne lille artikel vil skynde os at nævne for jer læsere.

Hvis en bil vejer for meget, kan den for eksempel ikke få en skrotpræmie. Dette skal ikke misforstås. Selvom bilen er stor, er det selvfølgelig stadig muligt at få penge for dæk, batteri, jern og så videre. Men når en bil får en vis størrelse, er det bestemt af den danske stat, at det ikke skal være muligt at få en miljørigtig godtgørelse på bilen, når den sendes til skrot. En anden type bil, der heller ikke udløser en skrotpræmie til bilens ejer, er biler, der har plads til mere end otte personer. Her er der tale om det samme princip, som eksemplet med bilens størrelse – når bilen bliver for stor, ryger denne form for miljøafgift.

Hold dig altid opdateret omkring præmien ved salg af skrot

For alle andre danske biler er det muligt at få penge tilbage, når man sender bilen til skrot.

Som udgangspunkt er skrotpræmien på minimum 2200 danske kroner. Det vil sige, at du mindst har ret til at få 2200 danske kroner udbetalt, når du indleverer din gamle bil til skrot. Men da mange forhandlere konkurrerer om netop skrotpræmier, er det en god idé at spørge sig frem. Dog skal det tilføjes, at det ved nogle forhandlere er mindre end 2200 danske kroner, man får udbetalt. Det er der næsten altid en naturlig forklaring på. Det kan eksempelvis være, at prisen på at afmelde nummerpladen er blevet trukket fra de 2200 kroner. Hvis du vil vide mere om priser og skrotpræmier, er du til hver en tid velkommen til at ringe til os og blive opdateret på vores konkurrencedygtige skrotpræmiepriser.

Udfyld formularen og få Danmarks bedste uforpligtende tilbud


Service
Altid høj service når du handler med os 100%
Hurtighed
Vi ved tid er penge og derfor også hurtig service! 100%
Tilfredsgaranti
Kundetilfredshed er i høj kurs hos os 100%

Send bilens oplysninger

For at komme i gang skal du indtaste bilens oplysninger i vores nedenstående formular.

Vi kontakter dig

Når vi har modtaget bilens detaljer, så kan vi prissætte bilen påforhånd – inden vi kontakter dig. Vi aftaler nærmere omkring hvordan handlen skal afsluttes.

Vi køber bilen

Enten henter du bilen eller vi henter bilen. Når vi har modtaget bilen, får du det beløb vi havde prissat din bil til.