Skrotpris Brøndby

Vi køber din bil kontant

De bedste skrotpriser i Brøndby

Er du på udkig efter en skrothandler, der hurtigt kan tage imod din gamle bil og tage ansvar for processen og diverse regler, så du bliver fri for det? På vores værksted vægter vi tillid højt. Derfor giver vi os altid tid til at rådgive dig og sætte dig ind i processen omkring ophugningen, hvis du føler, at der er behov for det. Omvendt vil du måske bare gerne af med den gamle bil så hurtigt som muligt – og ikke mindst med så lidt besvær som muligt.

Vi kan hjælpe dig med begge ting. Vi garanterer, at din bil bliver skrottet efter alle gældende regler, og vi tager ansvar for at klare alt papirarbejdet. Vi har en klar og simpel proces for udfyldelse af papirer – derfor har du mulighed for at komme ned til os allerede i dag og få underskrevet papirerne, betale kontant og dermed være dækket ind. Helt uden bekymringer for, om bilen skrottes korrekt. Selvfølgelig skal det ikke gå så hurtigt, at der ikke er tid til at snakke papirerne og andre formaliteter igennem. Derfor er det vigtigt for os at gennemgå papirer og procedurer med kunden, før der skrives under.

Vores priser er desuden konkurrencedygtige over for andre forhandlere i hovedstadsområdet og i resten af Danmark.

De bedste skrotpriser og de mest erfarne medarbejdere

Gode priser betyder heldigvis ikke uerfarne medarbejdere. Vores medarbejdere sidder nemlig inde med mange års erfaring med at ophugge biler. Samtidig er de oplært og udlært til at gøre dette på en måde, så miljøet ikke tager skade. Er du på udkig efter et autoriseret og erfarent værksted, der giver dig mulighed for at komme hurtigt videre, skal du være mere end velkommen til at kigge forbi eller ringe til os. Så laver vi en aftale med det samme.

Udfyld formularen og få Danmarks bedste uforpligtende tilbud


Service
Altid høj service når du handler os 100%
Hurtighed
Vi ved tid er penge og derfor også hurtig service! 100%
Tilfredsgaranti
Kundetilfredshed er i høj kurs hos os 100%

Send bilens oplysninger

For at komme i gang skal du indtaste bilens oplysninger i vores nedenstående formular.

Vi kontakter dig

Når vi har modtaget bilens detaljer, så kan vi prissætte bilen påforhånd – inden vi kontakter dig. Vi aftaler nærmere omkring hvordan handlen skal afsluttes.

Vi køber bilen

Enten henter du bilen eller vi henter bilen. Når vi har modtaget bilen, får du det beløb vi havde prissat din bil til.