Skrotpris Gentofte

Vi køber din bil kontant

De højeste skrotpriser i Gentofte

Bor du i Køge eller omegn, og skal du have skrottet din bil i den nærmeste fremtid, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Det kan være lidt bøvlet at få bilen skrottet, men hos os er det en let sag, og vi tager os af alt det, du ikke orker at bruge tid på. Vi har en troværdig service, hvor du altid kan stole på det arbejde, vi laver, og så tilbyder vi ovenikøbet en høj skrotpris. Det betyder, at du kan få mest muligt ud af dine penge, hvis du vælger at handle med os.

Det foregår sådan, at du giver os nogle grundlæggende oplysninger om din bil. Herefter vil vi kunne udarbejde et tilbud til dig på den bil, som skal skrottes, og vi vil tilbyde dig en skrotpris, som du formentlig vil være rigtig godt tilfreds med. Herefter er det op til dig, om du selv vil levere bilen hos os, eller om vi skal sende folk ud til dig for at hente den. Du får naturligvis betalingen med det samme, så handlen hurtigt er ude af verden.

Når du handler med os, vælger du et sted, som har mange års erfaring, og som er godkendt af de nødvendige instanser. Vi arbejder seriøst og målrettet på at give vores kunder den bedst mulige oplevelse, hver gang vi laver en aftale.

Få en hurtig skrotpris hos os

Vi giver dig hurtigt en pris, fordi det er vigtigt for os at være så gennemskuelige med vores priser og med vores service, som det overhovedet er muligt. Vi ved nemlig med os selv, at vi giver nogle af de højeste priser på skrot, som man kan finde her i regionen – og det er vi ikke bange for at teste.  Du kan høre meget mere om, hvad vi vil betale for lige netop din bil. Den endelige pris kan vi som sagt hurtigt give dig et bud på. Det kræver blot, at vi har set din bil en enkelt gang eller kender til modellen.

Du har mulighed for at ringe til os og få et tilbud – det kræver blot, at du beskriver bilen for os på forhånd. Hvis du ikke kan vente, er du lige så velkommen til at komme direkte forbi vores værksted og få et bud eller en aftale i hus med det samme. Vores medarbejdere står hver dag klar til at hjælpe alle, der besøger os. Det gælder både for de kunder, der har en aftale på forhånd, og det gælder dem, der kommer uanmeldt forbi.

Udfyld formularen og få Danmarks bedste uforpligtende tilbud


Service
Altid høj service når du handler os 100%
Hurtighed
Vi ved tid er penge og derfor også hurtig service! 100%
Tilfredsgaranti
Kundetilfredshed er i høj kurs hos os 100%

Send bilens oplysninger

For at komme i gang skal du indtaste bilens oplysninger i vores nedenstående formular.

Vi kontakter dig

Når vi har modtaget bilens detaljer, så kan vi prissætte bilen påforhånd – inden vi kontakter dig. Vi aftaler nærmere omkring hvordan handlen skal afsluttes.

Vi køber bilen

Enten henter du bilen eller vi henter bilen. Når vi har modtaget bilen, får du det beløb vi havde prissat din bil til.