Skrotpris Gladsaxe

Vi køber din bil kontant

Skrotpriser, der er værd at satse på

På vores værksted gør vi en dyd ud af at kunne levere skrotpriser til vores kunder, der er besværet værd. Det skal nemlig kunne betale sig at sætte tiden af til at få transporteret sin gamle bil fra den inderste del af kælderen eller garagen og ud til os forhandlere. Derfor holder vi godt øje med, hvor meget du kan få for din skrottede bil hos vores konkurrenter i både Storkøbenhavn og Nordsjælland. På den måde kan vi tilbyde dig en retfærdig pris, der kommer dig til gode. Samtidig gør det, at vi holder godt øje med markedet for skrothandel, så vi nemt og åbent kan tilbyde dig en pris på lige præcis din bil. Det er meget vigtigt for os at kunne tilbyde dig en gennemsigtig pris og levere omfattende rådgivning i den udstrækning, som lige netop du har brug for til din bil.

Både service og skrotpris skal være høj

Vores skrotpriser er som sagt høje og konkurrencedygtige. Så hvorfor skulle vi ikke bestræbe os på at levere en service, der også er høj? Derfor bruger vi hver dag tid på at besvare alle vores kunders spørgsmål, lige så snart vi får besøg af jer på vores værksted. Derudover tilbyder vi rådgivning og information om hele processen fra jura til ophugning af bilen. Rådgivningen handler blandt andet om de juridiske papirer, der altid skal gennemgås og udfyldes, før du kan sælge din bil til os.

Vi har at gøre med disse papirer dagligt, og vi har certifikat på, at vi er en miljøgodkendt virksomhed. Derfor mener vi, at vi er så godt inde i sagerne, at vi med glæde kan give dig en hurtig gennemgang af de vigtige papirer og besvare alle de spørgsmål, du har til os.

Udfyld formularen og få Danmarks bedste uforpligtende tilbud


Service
Altid høj service når du handler os 100%
Hurtighed
Vi ved tid er penge og derfor også hurtig service! 100%
Tilfredsgaranti
Kundetilfredshed er i høj kurs hos os 100%

Send bilens oplysninger

For at komme i gang skal du indtaste bilens oplysninger i vores nedenstående formular.

Vi kontakter dig

Når vi har modtaget bilens detaljer, så kan vi prissætte bilen påforhånd – inden vi kontakter dig. Vi aftaler nærmere omkring hvordan handlen skal afsluttes.

Vi køber bilen

Enten henter du bilen eller vi henter bilen. Når vi har modtaget bilen, får du det beløb vi havde prissat din bil til.