Skrotpris Herlev

Vi køber din bil kontant

Fornemme skrotpriser i Herlev

Hvis du gerne vil have afsat din gamle bil, fordi der bare er bedre måder at bruge pladsen i carporten på end at have en bil stående, som man aldrig kører i, så er det måske nu, du skal tænke på at føre tanken ud i livet og sætte handling bag dine ord. Vi står klar til at give dig hurtig service og et par rådgivende ord med på vejen, før vi skriver en kontrakt.

Vi mener nemlig, at det er vigtigt i enhver handel, at alle parter er enige om, hvad der skal ske, og hvor omfattende det skal være – både omfattende i forhold til, hvor lang tid du skal sætte af til at komme ned med din bil og underskrive papirerne. Men ikke mindst også i forhold til, hvor meget det i sidste ende skal koste. For at du kan vide dig sikker på begge dele, har vi derfor sørget for, at du kan komme ned på et hvilket som helst tidspunkt i løbet af din hverdag og få et bud på, hvilken pris vi kan tilbyde dig for netop den type bil, du har.

Skrotpriser og service skal være i top

Du skal heller ikke holde dig tilbage, hvis du tænker, at du så er forpligtet til at tage imod tilbuddet med det samme – det er helt okay med os at give dig et uforpligtende tilbud, før du tager den endelige beslutning. Når beslutningen er taget, sætter en af vores medarbejdere sig til at ordne papirerne med dig. Vi tager dermed ansvar for, at alt det juridiske omkring afmelding af din bil og ophugning af din bil stemmer overens med den gældende lovgivning her i landet. Dog skal processen ikke gå for stærkt – vi insisterer på at rådgive dig, indtil du har fået svar på alle dine spørgsmål.

Udfyld formularen og få Danmarks bedste uforpligtende tilbud


Service
Altid høj service når du handler os 100%
Hurtighed
Vi ved tid er penge og derfor også hurtig service! 100%
Tilfredsgaranti
Kundetilfredshed er i høj kurs hos os 100%

Send bilens oplysninger

For at komme i gang skal du indtaste bilens oplysninger i vores nedenstående formular.

Vi kontakter dig

Når vi har modtaget bilens detaljer, så kan vi prissætte bilen påforhånd – inden vi kontakter dig. Vi aftaler nærmere omkring hvordan handlen skal afsluttes.

Vi køber bilen

Enten henter du bilen eller vi henter bilen. Når vi har modtaget bilen, får du det beløb vi havde prissat din bil til.