Skrotpris Hvidovre

Vi køber din bil kontant

Attraktive skrotpriser i Hvidovre

På vores værksted i Hvidovre tilbyder vi et uforpligtende tilbud på alle biler, der skal til skrot, før vi laver den endelige aftale med vores kunder. Det gør vi, fordi vi mener, at vi har nogle priser, der er konkurrencedygtige over for andre skrothandlere i Storkøbenhavn. Derfor kan du komme forbi vores værksted eller kontakte os over telefon til hver en tid – også selvom du endnu ikke har besluttet, om du ønsker at sende din bil til skrot eller hellere vil bruge den på anden vis. Måske har du bare brug for at indhente flere tilbud, før du tager din beslutning. I det tilfælde er du mere end velkommen til at spørge ind til alle vores priser og præmier – for eksempel når det kommer til selve prisen for ophugningen. Det, der også er kendt som den egentlige samlede skrotpris.

Fordelagtige skrotpriser

Hvis det er første gang, at man har en bil til ophugning, er det helt naturligt at frygte, at man får en mindre pris end den, man havde håbet på. Priserne kan nemlig variere rigtig meget fra en forhandler til en anden. Og nogle forhandlere kan have en tendens til at give mindre, end materialerne egentlig er værd. For at undgå at vores kunder står i denne utrygge situation, forsøger vi med al magt at være så åbne omkring vores priser, som det er muligt.

På den måde har alle vores kunder mulighed for at sammenligne med andre forhandlere i nærområdet – og det er vigtigt for os, så vi til hver en tid fastholder tilliden mellem vores værksted og vores kunder. Derudover sætter vi en ære i at informere vores kunder om den samlede pris for lige præcis deres bil så tidligt som muligt. På den måde undgås det, at vi går ind i aftalen med forskellige forventninger til både prisen på skrot og til vores service generelt.

Udfyld formularen og få Danmarks bedste uforpligtende tilbud


Service
Altid høj service når du handler os 100%
Hurtighed
Vi ved tid er penge og derfor også hurtig service! 100%
Tilfredsgaranti
Kundetilfredshed er i høj kurs hos os 100%

Send bilens oplysninger

For at komme i gang skal du indtaste bilens oplysninger i vores nedenstående formular.

Vi kontakter dig

Når vi har modtaget bilens detaljer, så kan vi prissætte bilen påforhånd – inden vi kontakter dig. Vi aftaler nærmere omkring hvordan handlen skal afsluttes.

Vi køber bilen

Enten henter du bilen eller vi henter bilen. Når vi har modtaget bilen, får du det beløb vi havde prissat din bil til.