Skrotpris København

Vi køber din bil kontant

Find den bedste skrotpris i København

Hvis din bil skal skrottes, kan du sende den vores vej. Vi har stor erfaring med skrotning af biler, og vi tilbyder samtidig en rigtig god skrotpris i København. Mange skal af med bilen i hovedstadsområdet, og derfor tilbyder vi altid en hurtig og gnidningsfri service til vores kunder.

Den høje skrotpris betyder, at du kan gå herfra med en god sjat penge på lommen, og så er du samtidig fri for at bekymre dig mere om din bil. Du kan altid regne med os, og vores kunder har tillid til, at vi laver et stykke professionelt arbejde. Troværdighed er en vigtig dyd for os, da vores kunder skal føle sig sikre, når de skrotter deres bil hos os.

Gå efter den bedste skrotpris

Vi giver dig en skrotpris, som du får noget ud af, og som du ikke finder bedre andre steder i København. Der er desuden mulighed for afhentning af din bil samt andre gode services, hvis du skal have din bil skrottet.

Vi tilbyder samtidig en rigtig venlig betjening, hvor du føler dig velkommen, når du handler med os. Det betyder, at du føler dig tryg fra starten. Du kommer til et sted med stor erfaring, da vi har arbejdet med skrotning af biler i rigtig mange år, og derfor også har tilbudt mange kunder en høj skrotpris gennem tiden.

Vi har skrottet mere end 10.000 biler gennem tiden, og derfor ved vi selvfølgelig også, hvad vi laver. Mange kunder i og omkring København bruger os, og vi er selvfølgelig godkendte af de nødvendige instanser i forbindelse med vores arbejde. Vi tilbyder samtidig at køre bilen for dig, så du undgår ekstra besvær.

Udfyld formularen og få Danmarks bedste uforpligtende tilbud


Service
Altid høj service når du handler os 100%
Hurtighed
Vi ved tid er penge og derfor også hurtig service! 100%
Tilfredsgaranti
Kundetilfredshed er i høj kurs hos os 100%

Send bilens oplysninger

For at komme i gang skal du indtaste bilens oplysninger i vores nedenstående formular.

Vi kontakter dig

Når vi har modtaget bilens detaljer, så kan vi prissætte bilen påforhånd – inden vi kontakter dig. Vi aftaler nærmere omkring hvordan handlen skal afsluttes.

Vi køber bilen

Enten henter du bilen eller vi henter bilen. Når vi har modtaget bilen, får du det beløb vi havde prissat din bil til.