Skrotpris Køge

Vi køber din bil kontant

Høj skrotpris i Køge

Bor du i Køge eller omegn, og skal du have skrottet din bil i den nærmeste fremtid, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Det kan være lidt bøvlet at få bilen skrottet, men hos os er det en let sag, og vi tager os af alt det, du ikke orker at bruge tid på. Vi har en troværdig service, hvor du altid kan stole på det arbejde, vi laver, og så tilbyder vi ovenikøbet en høj skrotpris. Det betyder, at du kan få mest muligt ud af dine penge, hvis du vælger at handle med os.

Det foregår sådan, at du giver os nogle grundlæggende oplysninger om din bil. Herefter vil vi kunne udarbejde et tilbud til dig på den bil, som skal skrottes, og vi vil tilbyde dig en skrotpris, som du formentlig vil være rigtig godt tilfreds med. Herefter er det op til dig, om du selv vil levere bilen hos os, eller om vi skal sende folk ud til dig for at hente den. Du får naturligvis betalingen med det samme, så handlen hurtigt er ude af verden.

Når du handler med os, vælger du et sted, som har mange års erfaring, og som er godkendt af de nødvendige instanser. Vi arbejder seriøst og målrettet på at give vores kunder den bedst mulige oplevelse, hver gang vi laver en aftale.

Din skrotpris er vigtig

Det er selvfølgelig ikke underordnet, hvor mange penge du får for din bil. Skrotprisen er vigtig, og der kan hurtigt være en forskel på priserne hos de forskellige værksteder. Vælger du os, garanterer vi en meget fornuftig pris, som ligger blandt de højeste. Dermed får du en skrotpris, som du sagtens kan være tilfreds med, og begge parter bliver derfor glade for samarbejdet.

Udfyld formularen og få Danmarks bedste uforpligtende tilbud


Service
Altid høj service når du handler os 100%
Hurtighed
Vi ved tid er penge og derfor også hurtig service! 100%
Tilfredsgaranti
Kundetilfredshed er i høj kurs hos os 100%

Send bilens oplysninger

For at komme i gang skal du indtaste bilens oplysninger i vores nedenstående formular.

Vi kontakter dig

Når vi har modtaget bilens detaljer, så kan vi prissætte bilen påforhånd – inden vi kontakter dig. Vi aftaler nærmere omkring hvordan handlen skal afsluttes.

Vi køber bilen

Enten henter du bilen eller vi henter bilen. Når vi har modtaget bilen, får du det beløb vi havde prissat din bil til.