Skrotpris Østerbro

Vi køber din bil kontant

Din høje skrotpris på Østerbro

Du vil sikkert gerne have mest muligt for din bil, når den langt om længe sendes til skrot. Det er forståeligt, og sådan har de fleste bilejere det nok. Heldigvis ved vi, at vi skal betale den rigtige sum til bilejerne, når de skrotter deres bil, og vi tilbyder derfor den højeste skrotpris på Østerbro. Det er vi stolte af, og vi håber, at du derfor vil kigge forbi os. 

Med i pakken får du samtidig en service af høj kvalitet. Det betyder, at vi tager os godt af din bil, og vi indstiller os efter dine behov, når vi indgår en aftale med dig. Vi tror på, at man med tillid og gensidig respekt kommer længst med de fleste ting, og det forsøger vi altid at overholde, når vi laver aftaler med vores kunder. 

Når du handler med os, kan du være sikker på, at vi følger de gældende anvisninger, når det kommer til miljø. Vi ønsker selvfølgelig ikke at forurene mere end nødvendigt, og hvis du går op i den slags, er du kommet til det helt rigtige sted. Vores værksted har mange års erfaring, og du kommer derfor til et sted, som håndterer tingene meget professionelt.

Prioriter din skrotpris

Det er selvfølgelig en god idé at vælge et sted, hvor du får en god skrotpris for din bil. Det får du hos os, fordi vi altid bestræber os på at have glade kunder. 

Hvis du ønsker at få et tilbud fra os, er du altid velkommen til at kontakte os uforpligtende. Vi kan med få informationer om dit køretøj fortælle dig, hvad du kan forvente fra os i skrotpris. Herefter kan vi aftale nærmere.

Udfyld formularen og få Danmarks bedste uforpligtende tilbud


Service
Altid høj service når du handler os 100%
Hurtighed
Vi ved tid er penge og derfor også hurtig service! 100%
Tilfredsgaranti
Kundetilfredshed er i høj kurs hos os 100%

Send bilens oplysninger

For at komme i gang skal du indtaste bilens oplysninger i vores nedenstående formular.

Vi kontakter dig

Når vi har modtaget bilens detaljer, så kan vi prissætte bilen påforhånd – inden vi kontakter dig. Vi aftaler nærmere omkring hvordan handlen skal afsluttes.

Vi køber bilen

Enten henter du bilen eller vi henter bilen. Når vi har modtaget bilen, får du det beløb vi havde prissat din bil til.