Skrotpris Rødovre

Vi køber din bil kontant

Gode skrotpriser i nærheden af dig

Er du træt af at kigge på den gamle bil, der bare står i garagen og fylder? Måske er du ikke helt klar over, hvor lang processen er med at få sendt bilen til skrot. Og så er det nemmere at lade bilen stå derhjemme og slippe for at tænke mere over det – selvom det da kunne være ret rart at få pladsen i garagen eller på græsplænen tilbage igen og bruge den til noget mere fornuftigt. 

I denne artikel har du mulighed for hurtigt og i løbet af ganske få linjer at blive klogere på, hvordan det kan gavne dig og din familie at komme af med den gamle bil ved simpelthen at få den sendt til skrot. I vores værksted tilbyder vi skrotpriser, der gør det økonomisk attraktivt for dig at få gjort noget ved projektet og få pladsen i garagen tilbage. 

Det er økonomisk attraktivt, fordi vi har meget konkurrencedygtige priser. Samtidig tilbyder vi en skrotpræmie på alle biler, der bliver indleveret. Derudover er vi meget åbne omkring vores skrotpriser.

Åbenhed omkring vores skrotpriser og service 

Før vi gør arbejdet, aftaler vi altid på forhånd med vores kunder, hvor mange penge de kommer til at skulle give. Og så oplyser vi i samme ombæring, hvor mange penge de får tilbage i skrotpræmie. Det gør vi, fordi det er meget vigtigt for os at have et så åbent og ikke mindst tillidsfuldt forhold til vores kunder som muligt. På den måde kan vi nemlig tilbyde en hurtig service fra dag til dag, hvor både vi som sælgere og du som kunde er velinformeret om, hvad der kommer til at ske. Hvis du vil vide mere om vores priser, før du tager din bil til ophugning, er du velkommen til at besøge vores hjemmeside. Du kan selvfølgelig også ringe til os direkte eller besøge vores værksted, hvis du har yderligere spørgsmål til ophugningen.

Udfyld formularen og få Danmarks bedste uforpligtende tilbud


Service
Altid høj service når du handler os 100%
Hurtighed
Vi ved tid er penge og derfor også hurtig service! 100%
Tilfredsgaranti
Kundetilfredshed er i høj kurs hos os 100%

Send bilens oplysninger

For at komme i gang skal du indtaste bilens oplysninger i vores nedenstående formular.

Vi kontakter dig

Når vi har modtaget bilens detaljer, så kan vi prissætte bilen påforhånd – inden vi kontakter dig. Vi aftaler nærmere omkring hvordan handlen skal afsluttes.

Vi køber bilen

Enten henter du bilen eller vi henter bilen. Når vi har modtaget bilen, får du det beløb vi havde prissat din bil til.