Skrotpris Roskilde

Vi køber din bil kontant

Den højeste skrotpris er for os en mærkesag

Ønsker du at sælge dit bilskrot i Roskilde og tjene en god skrotpris, er vi det umiddelbare valg. Hos Skrot Bilen I Dag er det vores målsætning at tilbyde vores kunder Danmarks bedste betaling. Du anser måske dit bilskrot som værende en besværlig udfordring. Vi hjælper dig nemt af med skrottet, samtidig med at du kan tjene helt op til 100.000 kr. i kontanter i skrotpris for dit bilskrot. Der er ikke den bil, vi ikke opkøber – alle har derfor mulighed for at tjene den bedste skrotpris for selv den ældste og mest ubrugelige bil. For os betyder brugervenligheden alt, så kunden føler sig i trygge hænder, når de handler. 

Hos os kan du roligt have tillid til, at processen med at sælge dit bilskrot forløber glidende. Vi påtager os alt papirarbejde, afhenter med glæde din bil og fastsætter personligt din skrotpris, så den passer til din biltype. Vi har mange års erfaring i branchen og ved præcis, hvilke faktorer der skal til for at sikre kunden den bedste skrotpris og den mest effektive service. Det er vores mærkesag, at enhver kunde er tilfreds med deres handel og samarbejdets forløb. At skrotte sin bil ansvarligt med et registreret firma er ikke blot gavnligt for pengepungen, når man modtager en god skrotpris, men det er også fordelagtigt for miljøet. Når du sælger dit bilskrot med omtanke i samarbejde med Skrot Bilen I Dag, sikrer du også de mest hensigtsmæssige forhold for, at skrotningen foregår med omtanke for miljøet og efter alle anvisninger fra Miljøstyrelsen.

Udfyld formularen og få Danmarks bedste uforpligtende tilbud


Service
Altid høj service når du handler os 100%
Hurtighed
Vi ved tid er penge og derfor også hurtig service! 100%
Tilfredsgaranti
Kundetilfredshed er i høj kurs hos os 100%

Send bilens oplysninger

For at komme i gang skal du indtaste bilens oplysninger i vores nedenstående formular.

Vi kontakter dig

Når vi har modtaget bilens detaljer, så kan vi prissætte bilen påforhånd – inden vi kontakter dig. Vi aftaler nærmere omkring hvordan handlen skal afsluttes.

Vi køber bilen

Enten henter du bilen eller vi henter bilen. Når vi har modtaget bilen, får du det beløb vi havde prissat din bil til.