Skrotpris Valby

Vi køber din bil kontant

SÆLG DIN BIL TIL DEN BEDSTE SKROTPRIS

Når bilen er blevet for gammel – ja, så gammel at den ikke bare skal sælges videre til en ny ejer, men derimod bliver nødt til at blive sendt til skrot – er der en række ting, du skal vide om proceduren, før din bil bliver solgt. 

Først og fremmest skal du vide, at det er en god idé at finde en skrothandler, der er åben om sine priser, så du har en ærlig chance for at finde ud af, om du ønsker at sælge til netop denne forhandler. Og ikke mindst finde ud af, om prisen er rimelig i forhold til andre skrothandlere, der er interesserede i at købe din bil. Det vigtigste er i sidste ende, at handlen bliver gennemsigtig og tillidsfuld.

Skrotpriser skal altid være til at gennemskue

Derfor har vi i vores værksted i Valby stor åbenhed omkring vores skrotpriser. Og det er altid muligt at få et både hurtigt og uformelt bud på, hvor meget vi vil give for netop din bil. Vi ved nemlig, at gennemsigtighed og hurtighed er nøgleord, når man som bilejer søger efter den helt rigtige forhandler til at skrotte bilen.

Når du kender prisen, er der også andre ting, du skal vide. Du skal for eksempel vide, at vi med glæde afmelder din nummerplade og dermed sparer dig for tiden og besværet for et mindre beløb. Det er også muligt selv at afmelde sin nummerplade, hvis man finder de rette papirer.

Og så skal du som kunde vide, at biler, der vejer mere end 3500 kg i totalvægt, ikke kan få en miljømæssig godtgørelse – det betyder ganske enkelt, at du i praksis kan få udbetalt færre penge. Men til gengæld får man selvfølgelig nogle af pengene igen, da materialerne på en stor bil fylder mere end på en lille bil.

Udfyld formularen og få Danmarks bedste uforpligtende tilbud


Service
Altid høj service når du handler os 100%
Hurtighed
Vi ved tid er penge og derfor også hurtig service! 100%
Tilfredsgaranti
Kundetilfredshed er i høj kurs hos os 100%

Send bilens oplysninger

For at komme i gang skal du indtaste bilens oplysninger i vores nedenstående formular.

Vi kontakter dig

Når vi har modtaget bilens detaljer, så kan vi prissætte bilen påforhånd – inden vi kontakter dig. Vi aftaler nærmere omkring hvordan handlen skal afsluttes.

Vi køber bilen

Enten henter du bilen eller vi henter bilen. Når vi har modtaget bilen, får du det beløb vi havde prissat din bil til.